AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa

BAS sluit seizoen af met traditionele familiedag

Woensdag 10 juni 2015
BAS sluit seizoen af met traditionele familiedag
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Voetbalvereniging BAS organiseert op zaterdag 20 juni haar traditionele familiedag. Het evenement is jaarlijks de afsluiting van het voetbalseizoen en zo ook dit jaar. Op het programma staan onder andere klootschieten, een barbecue en een feestavond. "Het wordt vast en zeker weer een hele mooie dag", stelt voorzitter Huib van Os.

Al jarenlang organiseert BAS Voetbal aan het einde van het seizoen een familiedag. Eerder was VoetbalCity al te gast en ook was er beachsoccer. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor klootschieten, waarbij iedereen welkom is. "Van jong tot oud, van opa tot oma en van lid tot vrijwilliger. Iedereen", vertelt Van Os. Het parcours voor het klootschieten is circa vijf kilometer lang en loopt door het dorpsbos van Biddinghuizen. De volledig gemengde teams van zes personen starten om 14.30 uur en zij leggen het parcours af met een voetbal.

Na het klootschieten is er vanaf 17.30 uur een barbecue (vijf euro per persoon), terwijl er tijdens het gehele feest ook nog de nodige opblaasbare speeltoestellen staan. De barbecue wordt gevolgd door het Rad van Fortuin en de dag wordt afgesloten met een spetterende feestavond. Vanaf 21.00 uur is er muziek in de kantine.

"We hopen dat er zoveel mogelijk mensen naar ons mooie sportpark komen, om zo samen het seizoen op een waardige manier af te sluiten. Blokkeer je agenda en kom", roept voorzitter Van Os de leden op.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.8 °C
  • 0.0 mm
  • 18.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top