Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Peter Loree nieuwe naam voor het Biddinghuizer muziek-festival

Maandag 15 juni 2015

BIDDINGHUIZEN - Na Dries Roelvink, de band Trafassie, Zanger Berry en Dj Embrace, maakt Stichting de IJsvogel bekend dat ook Peter Loree naar het muziek festival op 5 september zal komen.

Met meer dan 80 singles op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland. Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie 'Het Feestteam' opgericht. Met 'Het Feestteam' scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot 'Beste Feestact van Nederland'. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.


Door zijn jarenlange ervaring, is het voor Peter Loree geen enkel probleem om ieder feest of evenement tot een daverend succes te maken, waar nog tijden lang over nagepraat zal worden.
Tijdens zijn optreden zal Peter Loree uiteraard zijn singles ten gehore brengen, maar zal hij u ook meenemen op een 'trip down memory lane' in de vorm van een aantal feestmedleys die iedereen uit volle borst zal kunnen meezingen.

Vrijwilligers nodig
Ondertussen is een groot deel van de line-up van het muziekfestival bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang. De organisatie heeft er ontzettend veel zin in en hoopt natuurlijk op een spetterend muziek feest.

Zonder vrijwilligers kunnen Stichting de IJsvogel en Piratenkoor de Blauwbaarden het Biddinghuizer muziekfeest niet organiseren. Daarom heeft de organisatie uw hulp nodig om er één groot feest van te maken.

Vrijwilligers zijn o.a. nodig voor de op- en afbouw van het feest. U kunt denken aan hekken die geplaatst moeten worden, stroomkabels die gelegd moeten worden, podiums die opgebouwd moeten worden, verlichting welke aangesloten moeten worden enz enz. Ook tijdens het feest zijn vrijwilligers nodig om o.a. de bandjes te controleren of de toiletten schoon te maken. Om het parkeren van auto's en en plaatsen van fietsen in goede banen te leiden zijn er verkeerregelaars nodig.

En zo zijn er nog vele andere klusjes. Lijkt het u leuk om mee te helpen? Meld u dan aan door een mailtje te sturen naar info@ijsvogel.net.

Voor meer informatie kijkt u op de facebook pagina van het festival of mailt u naar info@ijsvogel.net.


"Het Biddinghuizer muziekfeest organiseren we samen"

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.8 °C
  • 0.0 mm
  • 18.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top