Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers

BAS Familiedag waardige afsluiter van seizoen

Maandag 22 juni 2015
BAS Familiedag waardige afsluiter van seizoen
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - De BAS Voetbal Familiedag 2015 is zaterdag een groot succes geworden. Over de gehele dag waren er na schatting driehonderd belangstellenden aanwezig, die genoten van een mooi en gevarieerd programma. "Het was voor onze club een roerig seizoen, maar we hebben het op een fantastische manier afgesloten", meldt voorzitter Huib van Os.

Degradatie, Defqon, mindere weersomstandigheden en een late totstandkoming. Zomaar enkele punten die ervoor hadden kunnen zorgen dat de familiedag van BAS een flop zou worden. Niets bleek echter minder waar, want de leden en hun families waren ook rond deze editie trouw aanwezig.


Het programma begon om 14.30 uur met het klootschieten, waarvoor de organisatie uiteindelijk acht teams kon bouwen. "De teams waren mooi gecombineerd. De één wat ouder, de ander wat jonger. En van niet-voetballer tot speler van het eerste elftal. Uiteindelijk heeft iedereen veel plezier gehad", vertelt Van Os.


Dat het moeizame seizoen van het eerste elftal qua sfeer weinig sporen heeft nagelaten, werd duidelijk toen het tijd werd om aan te schuiven voor de barbecue en het Rad van Fortuin. In totaal waren er ruim honderd mensen aanwezig, die onder leiding van Fred Knippenborg, Jan Overeem en Ane Sybesma om mooie prijzen speelden. De hoofdprijs, vier kaartjes voor een wedstrijd van Ajax, ging naar Johan Tolhoek, terwijl ook zoons Jeroen en Martijn aardig bedeeld uit de strijd kwamen. Gezelligheid overigens troef, want een ieder vermaakte zich opperbest.


De familiedag werd vervolgens afgesloten met een feestavond in de kantine, waarbij onder andere het gerstenat rijkelijk vloeide. Voorzitter Van Os bedankte na afloop alle vrijwilligers. "Zonder de hulp van deze mensen was het nooit zo'n succes geworden. Als bestuur bedanken wij een ieder voor zijn of haar medewerking. Helemaal top." Met de afsluitende dag van zaterdag is het seizoen 2014/2015 voor BAS tot een einde gekomen. Het sportpark gaat op slot, de velden in ruste. Het eerste moment van 2015/2016? Dat is op zaterdag 1 augustus. Dan begint voor het vlaggenschip de voorbereiding op de nieuwe competitie.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top