Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Clubkampioenschappen dubbel 2015

Donderdag 25 juni 2015
Clubkampioenschappen dubbel 2015
Foto: BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - Met een volgens de organisatie te klein deelnemersveld zijn de clubkampioenschappen dubbel van BAS Tennis onlangs gespeeld.

Maandag 15 juni werden de eerste wedstrijden op de perfecte kunstgrasmatten gespeeld. Zelfs een nieuw zomerlid kon meedoen aan de clubkampioenschappen en tijdens het toernooi was er nog een opgave.

Junior Robin Walsarie Wolff mocht meespelen in de categorie dammes dubbel B en dat betekende haar officiële debuut. Ook Maurice Bakker speelde zijn eerste officiële toernooi bij BAS Tennis.

In de Heren dubbel A komt het niveau steeds dichter bij elkaar te liggen. De wedstrijden zijn spannend, er worden veel driesetters gespeeld. Het zijn zeer mooie en interessante wedstrijden om te zien. Arjan en Andre mogen zichzelf clubkampioenen noemen van 2015. Het leek even alsof zij ongeslagen kampioen zouden worden. Op de finaledag wisten Dennis en Roel, de clubkampioenen van vorig jaar, dit te voorkomen. In een mooie driesetter wonnen zij van Arjan en Andre.

Ate en Leen wonnen al hun wedstrijden, behalve die tegen de nummer 1. Hierdoor kwamen zij op een mooie tweede plaats uit. De derde plaats was voor Nico en Maurice. Maurice is een nieuw lid bij BAS Tennis, hij deed voor de eerste keer mee en gaf gelijk zijn visitekaartje af.

In de heren dubbel B komt langzaam maar zeker ook het niveau dichter bij elkaar. De finale was dan ook een spannende wedstrijd. Herman en Sjaak wisten de eerste set te winnen. De tweede set ging gelijk op, maar het leek alsof Herman en Sjaak die ook wel zouden pakken. Arno en Jeffrey sloegen toch toe, zij pakten de tweede set. De derde set wisten zij ook binnen te slepen. Zij mochten als nummer 1 juichend plaatsnemen op het podium. Herman en Sjaak hebben bewezen dat zij een goed koppel zijn, een mooie tweede plaats was voor hen.

Voor de dames dubbel A was er een mooi poule gemaakt. Helaas vielen er een aantal wedstrijden uit en was de poule niet heel spannend. Om plaats 1 en 2 tennisten Richella en Marjon tegen Sanne en Claudia. In twee sets wisten Richella en Marjon alweer clubkampioen te worden. Zij zetten hun zegereeks voort in de A poule.

In de dames dubbel B was er ook een mooi poule gemaakt. 4 koppels streden om de eerste plaats. Paula en Petra wisten beslag te leggen op plek 1. Zij bleven ongeslagen dit toernooi. Wie tweede zou worden bleef tot het einde spannend. Zowel Jose en Aaltje, Monique en Annet, plus Robin en Marije hadden 2 wedstrijden verloren en 1 gewonnen. Het werden sets en games tellen, dat gaf de doorslag. Jose en Aaltje werden tweede en Marije en Robin namen genoegen met een derde plek.

In augustus worden de clubkampioenschappen single/mix gehouden.

BAS Tennis

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top