Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Zeilen met je familie op de Randmeren

Donderdag 13 augustus 2015

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 12 september organiseert Sport in Dronten samen met zeilschool en botenverhuur De Randmeren het evenement Generatie Zeilen.

Zeilschool en botenverhuur De Randmeren stelt op deze dag hun instructeurs en boten beschikbaar om familieleden (een generatie) met elkaar te laten zeilen in een Poly Valk. Eerst wordt er een instructieles gegeven waarna de familieleden een wedstrijd gaan varen onder begeleiding van de instructeur. Om mee te kunnen doen moet er ten minste één generatie verschil zitten tussen de bemanningsleden.

Combinatie
Het Generatie Zeilen is een gezellig evenement van Zeilschool en Botenverhuur De Randmeren en Sport in Dronten waarin watersport, een vleugje competitie en plezier worden gecombineerd. Het inschrijfgeld bedraagt 15 euro en kan ter plaatse worden voldaan. Aanmelden kan al met twee familieleden, de boot wordt met vier personen gevaren. Aangeraden wordt om zo spoedig mogelijk een valk te reserveren bij http://www.derandmeren.nl/generatie. Het evenement zal starten op 12 september om 09:00 uur.

Bron: SportInDronten.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top