Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Iris van der Weijden start pompoenenwinkel

Woensdag 19 augustus 2015
Iris van der Weijden start pompoenenwinkel
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De Biddinghuizense Iris van der Weijden en Harderwijker Henk Kok starten een eigen onderneming. Met Pompoenenwinkel.nl denken zij een uniek concept in handen te hebben.

Henk Kok, bekend gezicht bij Kok Tankstations aan de Hoofdweg in Harderwijk hierover: "We hebben met een fysieke winkel, bezorgservice van pompoenen en eigen teelt van het land een uniek concept in handen".

Met maarliefst 198 soorten pompoenen en 2900 planten pakken Henk en zijn 18-jarige vriendin Iris van der Weijden het meteen groots aan. Op dinsdag 18 augustus openden zij hun pompoenenwinkel bij het tankstation aan de Hoofdweg. De winkel bestaat uit een trailer van 25 m2 met iedere dag nieuwe verse pompoenen in alle kleuren, vormen en maten.

"Het is mooi om te zien dat de landbouwgrond van mijn vader gebruikt kan worden voor het telen van de pompoenen en kalebassen, zodat er een grote diversiteit ontstaat en wij ons kunnen onderscheiden van de concurrentie in de regio", aldus Iris.

Via de website pompoenenwinkel.nl kunnen geïnteresseerden online rondkijken. Indien gewenst kunnen kopers hun bestelde pompoenen, bij een bedrag van 25 euro of meer, zelfs thuis of op locatie laten bezorgen in de omgeving van Harderwijk. "We willen onze klanten graag service verlenen die persoonlijk is en van hoge kwaliteit", aldus Henk. "Daarbij zijn sommige pompoenen zo groot dat bezorgen praktisch kan zijn, net als bij de aankoop van grote aantallen pompoenen", vult hij aan.


Henk en Iris verwachten klanten uit alle segmenten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen pompoenen uit komen zoeken of bestellen. Daarbij kunnen mensen pompoenen aanschaffen om verschillende redenen. "Onze pompoenen zijn geschikt voor de consumptie of te gebruiken als decoratie".

Wie benieuwd is naar het assortiment van Henk en Iris kan tot medio november de showroom in Harderwijk bezoeken. De website is het hele jaar actief. Mensen kunnen daar ook buiten het groeiseizoen hun wensen kenbaar maken.

Voor meer informatie, openingstijden en leuke acties, kijk op http://www.pompoenenwinkel.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top