PolderTEAK PolderTEAK
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Start verkoop 9 woningen 'Noabers' in Biddinghuizen

Woensdag 26 augustus 2015

BIDDINGHUIZEN - Op woensdag 9 september aanstaande start IJsselland Ontwikkeling B.V. met de verkoop van het nieuwbouwplan 'Noabers' in Biddinghuizen.

De verkoopinformatiebijeenkomst vindt plaats in Het Koetshuis, Baan 33 in Biddinghuizen. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur bent u van harte welkom en staat het verkoopteam klaar om u meer te vertellen over de woningen. Uiteraard kunt u deze avond de verkoopinformatie zoals verkooptekeningen en prijslijst meenemen.

Noabers is een nieuwbouwplan in de nieuwe wijk De Graafschap. Een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare nieuwbouwwoning. De verkoopprijzen zijn vanaf € 136.800,- vrij op naam.

De woningen worden gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen en volgens de laatste energienormen. Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en vrijhangende toiletten.

Optioneel wordt een woonklaar pakket aangeboden waardoor u enkel maar uw meubels hoeft te plaatsen. De woning wordt dan afgewerkt met laminaat, wandafwerking en een uitgebreide keuken. U kunt direct wonen.

Het project is ontwikkeld door IJsselland Ontwikkeling B.V. Wilt u in tussentijd al meer informatie over 'Noabers', dan kunt u contact opnemen met Van der Linden Makelaars in Dronten 0321-336111.

Meer informatie over het project kunt u terugvinden op http://www.woneninbiddinghuizen.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek De Graafschap
De Kubbe BV - Biddinghuizen
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Uitbreiding Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top