Kafa Kafa
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Peter Evers Peter Evers

Verkoop nieuwbouwplan van start

Woensdag 9 september 2015

BIDDINGHUIZEN - Vandaag start IJsselland Ontwikkeling B.V. met de verkoop van het nieuwbouwplan 'Noabers' in Biddinghuizen, door middel van een informatiebijeenkomst in Het Koetshuis.

De verkoopinformatiebijeenkomst vindt plaats tussen 19.00 uur en 21.00 uur. U bent van harte welkom en het verkoopteam staat klaar om u meer te vertellen over de woningen. Uiteraard kunt u deze avond de verkoopinformatie zoals verkooptekeningen en prijslijst meenemen.

Noabers is een nieuwbouwplan in de nieuwe wijk De Graafschap. "Een buitenkans voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare nieuwbouwwoning", schrijft het bedrijf in een persbericht. De verkoopprijzen zijn vanaf € 136.800,- vrij op naam.

Normen
"De woningen worden gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen en volgens de laatste energienormen". Daarnaast zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming, zonnepanelen en vrijhangende toiletten.

Direct wonen
Optioneel wordt een woonklaar pakket aangeboden waardoor u enkel maar uw meubels hoeft te plaatsen. De woning wordt dan afgewerkt met laminaat, wandafwerking en een uitgebreide keuken. U kunt direct wonen.

Het project is ontwikkeld door IJsselland Ontwikkeling B.V. Wilt u in tussentijd al meer informatie over 'Noabers', dan kunt u contact opnemen met Van der Linden Makelaars in Dronten 0321-336111.

Meer informatie over het project kunt u terugvinden op http://www.woneninbiddinghuizen.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek De Graafschap
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Uitbreiding Biddinghuizen
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top