Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Dorpsbelangen zoekt sprekers najaarsvergadering

Woensdag 21 oktober 2015
Dorpsbelangen zoekt sprekers najaarsvergadering
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Algemene Vereniging voor Dorpsbelangen Biddinghuizen nodigt de inwoners van Biddinghuizen van harte uit om de jaarlijkse najaarsvergadering bij te wonen.

Voor deze editie van de najaarsvergadering wil het bestuur van Dorpsbelangen het iets anders aanpakken. "In plaats van sprekers uit te nodigen om wat te vertellen over een bepaald project of activiteit, willen we graag voor deze editie de inwoners van Biddinghuizen laten spreken", vertelt een bestuurslid van Dorpsbelangen.

Als u graag een paar minuten spreektijd wilt en iets wilt vertellen over een initiatief, een activiteit, een probleem of iets anders, kunt u zich aanmelden door middel van een mailtje naar pr@dorpsbelangen.net, met uw contactgegevens en een korte beschrijving. Naar aanleiding van deze aanmeldingen zal er een agenda worden gemaakt, bij veel aanmeldingen zal het bestuur een keuze maken.

Gouden IJsvogel
Op elke najaarsvergadering wordt ook de Gouden IJsvogel uitgereikt aan een inwoner die op een bepaalde manier veel voor het dorp betekent of betekend heeft. Ditmaal kunnen de inwoners van Biddinghuizen een persoon (of groep/vereniging) nomineren voor deze unieke onderscheiding. Als u graag een persoon (of groep/vereniging) wilt nomineren kunt u een mailtje sturen naar pr@dorpsbelangen.net.

Graag in dat mailtje de volgende informatie: naam, leeftijd, (eventueel) een foto, de reden van nomineren (uitleg over de maatschappelijke betrokkenheid) en een kort verhaaltje over de persoon (of groep/vereniging). Het bestuur zal een uiteindelijke keuze maken uit de aangemelde nominaties.

De agenda voor deze avond, die gehouden wordt in Het Koetshuis op 27 oktober om 20.00 uur, zal later bekend worden gemaakt.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Gouden IJsvogel
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top