Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Bodrum wil Biddinghuizen weer vermaken

Donderdag 22 oktober 2015

BIDDINGHUIZEN - Een nieuw dorpsfeest, toegankelijk voor iedereen. Dat is de gedachte van Restaurant Bodrum uit Biddinghuizen. De horecagelegenheid organiseert op zaterdag 28 november een tentfeest, waar onder andere zanger Michael Oomen komt optreden.

Een feest voor iedereen. Dat is wat eigenaar Ruhi Ozdemir graag op poten wil zetten. Ozdemir is een echte Biddinghuizenaar en hoopt zijn dorpsgenoten op 28 november een mooie avond te kunnen geven. Op het evenemententerrein aan De Dreef wordt er een tent gebouwd. Daarin treden zanger Steven, Dorothe en de bekende Michael Oomen op. "Deze artiesten zijn een garantie op een fantastisch gezellige avond. Ze zingen onder andere een Nederlandstalig repertoire en zetten de tent hopelijk op zijn kop", vertelt Ozdemir.

Het nieuwe tentfeest in Biddinghuizen komt in navolging op de eerder gehouden avonden in het dorp. Zo was er in september nog het festival 'Op Dreef'. "Dat bracht mij op het idee om ook zo'n avond te organiseren", zegt Ozdemir. "Biddinghuizen verdient een aantal keer per jaar een mooi feest. Hopelijk kunnen wij daar een bijdrage aan leveren." Het dorpsfeest begint op 28 november om 19.00 uur. Kaarten zijn alleen te koop aan de deur.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top