Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Mogelijk geen onderneming van het jaar

Maandag 2 november 2015
Mogelijk geen onderneming van het jaar
Foto: Fotostudio Wierd (met toestemming gebruikt)

BIDDINGHUIZEN - Er komt misschien geen verkiezing van de Onderneming van het Jaar tijdens het nieuwjaarsfeest in januari volgend jaar. Dat meldt Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) na het verstrijken van de aanmeldperiode voor de verkiezing.

Daarmee zou er geen opvolging komen voor Gicom uit Biddinghuizen, die de prijs over 2014 eerder dit jaar in de wacht sleepte.

Jaarlijks wordt uit de ruim vierhonderd leden van de ondernemersvereniging uit drie genomineerden een bedrijf gekozen dat de titel 'Onderneming van het Jaar' een jaar mag voeren in de gemeente Dronten. "Om te komen tot drie genomineerden, doorlopen we een procedure", vertelt OVDD-voorzitter Hester Vroegop. "Direct na de zomervakantie hebben we onze leden gevraagd ondernemingen voor te dragen en dit zag er veelbelovend uit, want er kwamen ruim voldoende voordrachten binnen bij het secretariaat".

Vragenlijst
In de eerste selectieronde wordt bekeken of de bedrijven wel lid zijn van de vereniging. Ook bedrijven van bestuursleden zelf vallen hier af, waarna de tweede ronde in gaat. Deze fase houdt in dat de voorgedragen bedrijven een vragenlijst moesten invullen. Vroegop: "Helaas is het daar spaakgelopen. De meeste voorgedragen ondernemers hebben niet de mogelijkheid gevonden om deze formulieren in te vullen en te retourneren. Wat de redenen hiervoor ook moge zijn, we hebben er (ondanks veelvuldig aandringen) te weinig ontvangen om de jury een goede keuze te kunnen laten maken".

Nieuwjaarsfeest
"Het zou zonde zijn wanneer er geen Onderneming van het Jaar 2015 is in de gemeente Dronten. Ons nieuwjaarsfeest gaat trouwens hoe dan ook door en zou dan een wat andere invulling krijgen", besluit Vroegop. Aanstaande donderdag zal het OVDD-bestuur tijdens de bestuursvergadering een besluit nemen over de te volgen route naar januari 2016.

Ondernemersvereniging De Driehoek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 30.5 °C
  • 0.0 mm
  • 23.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top