Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

1e editie week van de krachttraining bij Joy4life

Woensdag 4 november 2015

BIDDINGHUIZEN - Op maandag 23 november vindt bij Joy4life de aftrap plaats van de 'Week van de Krachttraining'. Deze hele week staat in het teken van krachttraining en heeft als doel klanten en introducees meer te vertellen over krachttraining.

De hele week worden er informatieve sessies gehouden voor diverse doelgroepen. Onderwerpen zoals 'Senioren & Krachttraining', 'Vrouwen & Krachttraining' en 'Voeding & Krachttraining' komen bijvoorbeeld uitgebreid aan bod.

Krachttraining voor iedereen
Ad Kragtwijk, eigenaar Joy4life: "Krachttraining wordt nog vaak gezien als training bedoeld voor mannen, maar eigenlijk zou iedereen aan krachttraining moeten doen. Zo weten bijvoorbeeld veel vrouwen niet dat ze door de juiste krachttraining kunnen afslanken. Ook senioren zijn erg gebaat bij krachttraining. Zo hebben wij sinds een aantal maanden de eGym-cirkel in geïntroduceerd. Dit is een ideale start voor mensen die nog niet eerder krachttraining hebben gedaan of mensen op leeftijd die krachttraining op conventionele krachtapparatuur wat te spannend vinden."

Klanten van Joy4life, maar ook introducees zijn welkom om in de Week van de Krachttraining langs te komen bij Joy4life als zij meer willen weten over wat krachttraining voor hun kan betekenen.

Nieuw: Connexus en gratis proefles Personal Training
Behalve alle informatieve sessies die op de agenda staan, kunnen geïnteresseerden zich tijdens de Week van de Krachttraining ook aanmelden voor een gratis proefles Personal Training, meedoen aan de verschillende Power Challenges of vrijblijvend een spiermassa-meting laten uitvoeren. Daarnaast heeft Joy4life sinds een aantal weken een gloednieuw toestel – Connexus – laten plaatsen wat bedoeld is voor functional training en small group training.

Over Joy4life
Joy4life Lifestyle & Preventie Center is sinds 1 augustus jl. gevestigd aan de Baan 24, middenin het centrum van Biddinghuizen. Bij Joy4life kan men onbeperkt, 7 dagen per week trainen, bewegen en revalideren onder professionele begeleiding. Meer informatie is te vinden op http://www.j4l.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.5 °C
  • 0.0 mm
  • 9.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top