Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb

Andere invulling nieuwjaarsfeest ondernemersvereniging

Vrijdag 6 november 2015

BIDDINGHUIZEN - Het nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) krijgt komend jaar eenmalig een andere vorm, waarbij de nadruk komt te liggen op het tienjarig bestaan van de vereniging. Dat heeft het bestuur van OVDD donderdag bekend gemaakt. Daarmee komt er definitief geen verkiezing van 'Onderneming van het Jaar 2015'.

Eerder deze week werd al bekend gemaakt dat de ondernemersverkiezing waarschijnlijk geen doorgang kon vinden omdat de voorgedragen ondernemingen in onvoldoende mate hadden gereageerd op de vragen van de jury. Daardoor is feitelijk geen verkiezing mogelijk. Aan de bestuurstafel is gezocht naar een alternatieve manier van verkiezen, maar zonder afbreuk te doen aan de onafhankelijkheid binnen het proces, is deze niet gevonden. Daarmee ontstaat wel ruimte voor een andere invulling van het nieuwjaarsfeest.

Lustrumjaar
De nadruk van het komende nieuwjaarsfeest komt daarom te liggen op het tienjarig bestaan van OVDD in 2016. Daarnaast is het dan veertig jaar geleden dat de eerste bedrijfskring in de gemeente Dronten is opgericht. Daarmee is het feest in januari 2016 de eerste activiteit die dit jubileumjaar stevig onder de aandacht zal brengen. De feestcommissie van de OVDD richt zich nu op het verder invullen van het programma, zodat het ondernemerschap met dezelfde glans kan worden gevierd als in voorgaande jaren.

Gicom
Gicom uit Biddinghuizen ontving begin 2015 de onderscheiding: 'Onderneming van het Jaar 2014'.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top