0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa

Onbeperkt uit eten bij Dorhout Mees

Donderdag 12 november 2015

BIDDINGHUIZEN - Restaurant Dorhout Mees heeft deze herfst en winter een actie waarbij om de zondag gegeten kan worden in het restaurant rond een bepaald thema. Afgelopen zondag was het SliptongZondag en op 22 november staat de MosselZondag op het programma. Er kan dan onbeperkt mosselen worden gegeten.

De SliptongZondag werd goed bezocht. "Er kon onbeperkt sliptong worden gegeten", vertelt Dinesh Chotoe van Dorhout Mees. "Er waren heel wat tafels bezet - vooral ook door mensen uit de buurt. Al kan dat wat ons betreft altijd drukker natuurlijk, we hebben ruimte genoeg". Het bedrijf werft actief in de gemeente, onder andere door de folder rond the themazondagen huis-aan-huis te verspreiden in Biddinghuizen.

MosselZondag
De volgende zondag op het programma is de MosselZondag op 22 november. Er wordt dan voor 21,50 per persoon onbeperkt mosselen geserveerd in traditionele mosselpannen met stokbrood, frites, sla en diverse sauzen. Chotoe: "Wie niet van mosselen houdt kan gewoon van de kaart bestellen en voor kinderen hebben we een speciale prijs voor een kindermenu".

Reserveren voor de MosselZondag kan via de website van Dorhout Mees. De andere speciale dagen in het restaurant zijn een SpareribZondag op 13 december, een KerstDiner op 26 december en een WinterBBQ op zondag 27 december.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top