Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb

Repair Café met livemuziek

Donderdag 19 november 2015

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande zaterdag wordt voor de derde keer het Repair Café gehouden in Het Koetshuis in Biddinghuizen. Het Repair Café is een periodiek evenement dat draait om repareren. Deze keer is er in de persoon van Willem de Bie een muzikale gast.

Bij het Repair Café zijn vrijwilligers met gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee, zoals elektrische apparaten, gebruiksvoorwerpen, serviesgoed of speelgoed. In het café gaan ze zelf aan de slag om de spullen te repareren, eventueel met de hulp van aanwezige vrijwilligers.


Ook wie niets te repareren heeft is welkom. Er is een leestafel of je kunt langskomen voor zomaar een praatje. Bovendien is er deze keer muzikaal vermaak. Willem de Bie komt liederen spelen op accordeon.


Het Repair Café, dat sinds 19 september maandelijks wordt gehouden in het Koetshuis, is zaterdag 21 november open van 10.00 tot 12.30 uur. De toegang is gratis, de drankjes zijn dat niet.

Redactie BHZNet.nl

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.6 °C
  • 3.0 mm
  • 5.9 °C
Weerstatistieken ->
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top