Peter Evers Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Ledenvergadering ijsclub

Dinsdag 1 december 2015
Ledenvergadering ijsclub
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - IJsclub Biddinghuizen houdt op maandag 7 december om 20.00 uur haar jaarlijkse ledenvergadering. Leden en donateurs zijn welkom in het clubgebouw bij de schaatsvijver aan het eind van de Sportlaan.

Tijdens de vergadering wordt onder andere ingegaan op het jaarverslag en het financieel jaaroverzicht. Als u nog geen lid bent voor het winterseizoen 2015-2016 kunt u dat nog steeds worden. U steunt dan de ijsclub zodat de vaste kosten kunnen blijven worden betaald.

Lidmaatschapskaarten
Voor de aanschaf van lidmaatschapskaarten kan contact worden opgenomen met  de penningmeester Henk Aernaudts tel:383733  mailadres: hlaernaudts@planet.nl.

Tot 1 december kost een gezinslidmaatschap voor ouders en kinderen onder de 16 jaar: 10 euro. Hierbij ontvangt u abonnementskaarten voor beide ouders en juniorkaarten voor  de kinderen. Boven de 16 jaar kost een Persoonlijk lidmaatschap 5 euro. Vanaf 1 december zijn de kaarten twee keer zo duur.

Betaling per bank
Het lidmaatschap kan worden betaald via de bank. Het rekeningnummer van ijsclub Biddinghuizen is NL28 Rabo 0348153406. Als u via de bank de lidmaatschapskaarten betaalt, worden de kaarten op uw naam bewaard totdat de ijsbaan open is.

Zonder lidmaatschapskaart kost de toegang tot de ijsbaan voor volwassenen en kinderen 1,50 euro in de middag en in de avond. IJsclub Biddinghuizen hoopt ook dit jaar weer op een mooie schaatswinter.

IJsclub Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek IJsclub
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top