Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Agrotechniek Holland in 2016 van 7 t/m 10 september

Donderdag 10 december 2015
Agrotechniek Holland in 2016 van 7 t/m 10 september
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De acquisitie voor de vierde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland in Biddinghuizen is gestart. "De eerste inschrijvingen voor dit inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie komen al binnen," aldus beursmanager Willem Bierema.

Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 september 2016 wordt Alles wat boeren boeit getoond aan de verwachte tienduizenden akkerbouwers, melkveehouders, loonwerkers, boeren met een gemengd bedrijf en een ieder die werkzaam is in de landbouw.

De demonstraties op ruim 40 hectare demoterrein en het Trekkerparcours waar boeren zelf de nieuwste trekkers kunnen testen worden wegens succes geprolongeerd. Zo komen alle nieuwste machines en trends in de landmechanisatie in de exposities en demonstraties letterlijk weer tot leven op dit agro-evenement dat in nauwe samenwerking met vele partners, brancheorganisaties en mediapartijen georganiseerd wordt.

www.agrotechniekholland.nl
Nederlands grootste landbouwevenement AgroTechniek Holland beleefde vanaf 2010 drie succesvolle edities met meer dan 400 exposerende merken en ruim 50.000 bezoekers. Alle actuele informatie is te vinden op http://www.agrotechniekholland.nl.

De organisatie is in handen van de AgroTechniek Holland BV, de beursorganisatie die 100% eigendom is van Fedecom, de fusie-organisatie van Federatie Agrotechniek en COM.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek AgroTechniek Holland
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.2 °C
  • 0.0 mm
  • 10.1 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top