Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Europees Kampioen Judo Henk Grol bij Joy4life

Dinsdag 5 januari 2016
Europees Kampioen Judo Henk Grol bij Joy4life
Foto: Joy4Life

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 16 januari organiseert Joy4life Lifestyle & Preventie Center een open dag om het nieuwe jaar in te luiden. Europees kampioen judo Henk Grol verzorgt tijdens dit evenement van 14.00 – 16.00 uur een actief seminar en vertelt alles over zijn training in aanloop naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

Henk Grol, Europees kampioen judo: "Krachttraining is een onmisbaar element in mijn voorbereiding voor het behalen van Goud op de Olympische Spelen in Rio. Maar eigenlijk zou iedereen aan krachttraining moeten doen." Ad Kragtwijk, eigenaar Joy4life vult aan: "Dat is ook de reden dat wij onlangs de Week van de Krachttraining hebben georganiseerd en onze leden tijdens diverse informatieve sessies hebben kunnen vertellen over de voordelen van krachttraining. We zijn trots Henk Grol hier in ons centrum te mogen ontvangen. Hij is een voorbeeld voor ons allemaal op het gebied van training, topsport en doorzettingsvermogen."

Behalve de lezing van Henk Grol kunnen geïnteresseerden ook hun kracht meten met Henk op de eGym-toestellen. Wie waagt zich eraan en blijkt misschien wel sterker dan deze toekomstig Olympisch kampioen judo? Uiteraard is er voldoende tijd voor een 'meet & greet' met Henk. Foto's maken mag.

Open dag bij Joy4life met judoka Henk GrolSlimme Start Pakket
Ben je voornemens (weer) te gaan sporten in het nieuwe jaar maar weet je niet of het wat voor je is? Schrijf je dan in voor het Slimme Start Pakket en ervaar binnen een maand wat de 'nieuwe gezondheid' voor je kan betekenen. Team Joy4life vertelt graag meer over de exacte inhoud van het Pakket, kom snel langs en informeer! Inschrijven kan tot en met 31 januari.

Over Joy4life
Joy4life Lifestyle & Preventie Center is sinds 1 augustus jl. gevestigd aan de Baan 24, middenin het centrum van Biddinghuizen. Bij Joy4life kan men onbeperkt, 7 dagen per week trainen, bewegen en revalideren onder professionele begeleiding. Meer informatie is te vinden op www.j4l.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top