Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Actieve seminar van Europees kampioen Judo Henk Grol bij Joy4life

Maandag 18 januari 2016
Actieve seminar van Europees kampioen Judo Henk Grol bij Joy4life
Foto: Joy4Life

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen zaterdag 16 januari was judoka Henk Grol te gast bij Joy4life Lifestyle & Preventie Center. Tijdens de open dag van het fitnesscentrum verzorgde de Europees (en toekomstig Olympisch?) kampioen judo Henk Grol een actieve seminar. Daarin vertelde hij alles over zijn fysieke en mentale training in aanloop naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro dit jaar.

Ad Kragtwijk, eigenaar Joy4life: "Het was voor onze klanten, introducees en ons eigen team een heel motiverend en inspirerend verhaal dat Henk deed. Zijn doorzettingsvermogen is zo groot, daar kan menig persoon een voorbeeld aan nemen."


"Ik wil gewoon winnen. Die Gouden medaille is mijn doel, hier komt mijn wilskracht vandaan, maar mijn wilskracht is tevens mijn valkuil.", aldus Grol.

Hij vertelde over zijn (top)sport en zijn voorbereiding richting de Olympische Spelen deze zomer in Rio de Janeiro.


Henk: "Krachttraining is voor mij essentieel om straks te kunnen winnen, maar eigenlijk zou iedereen aan krachttraining moeten doen. Wil je een langer leven met meer kwaliteit? Dan zul je moeten werken aan je lichaam; bouwen vanaf je fundament", aldus Krol. "Deze club hier in Biddinghuizen heeft dat goed in de gaten, goed om te zien hoe het team hun leden adviseert en begeleidt, met gebruik van schitterend materiaal." Ad vervolgt: "We zijn trots deze toekomstig Olympisch kampioen hier te hebben mogen ontvangen. Team Joy4life en alle leden zullen straks duimen voor een goede afloop voor Henk".


Na afloop van de seminar nam de judoka ruim tijd voor het beantwoorden van vragen, het zetten van een handtekening op het judopak van een jonge enthousiaste fan en ging met geïnteresseerden op de foto.

Ga ook voor Goud
Is jouw gezondheid je goud waard? Zou je graag dit nieuwe jaar (weer) actiever willen zijn? Schrijf je dan vóór 31 januari in voor het Joy4life-Slimme Start Pakket en ervaar binnen een maand wat de 'nieuwe gezondheid' voor je kan betekenen. Team Joy4life vertelt graag meer over de exacte inhoud van het pakket.


Over Joy4life
Joy4life Lifestyle & Preventie Center is gevestigd aan de Baan 24, middenin het centrum van Biddinghuizen. Bij Joy4life kan men onbeperkt, 7 dagen per week trainen, bewegen en revalideren onder professionele begeleiding. Meer informatie is te vinden op http://www.j4l.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top