0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Biddinghuizer komt om bij bungalowbrand

Donderdag 21 januari 2016

BIDDINGHUIZEN - Bij een brand in een vakantiehuisje op Bungalowpark KVM aan de Rietweg in Lelystad in de nacht van zondag op maandag is een 33-jarige inwoner van Biddinghuizen om het leven gekomen. Dat meldt Omroep Flevoland.

Aanvankelijk was de identiteit van het slachtoffer van de brand die rond 4.30 uur op maandagochtend ontstond onbekend. In de eerste berichtgeving was bovendien nog sprake van iemand die met onbekend letsel naar het ziekenhuis werd gebracht. Deze persoon bleek later om het leven gekomen.

Aanhouding
Maandag werd een 36-jarige Lelystedeling aangehouden, die mogelijk betrokken was bij de brand, aangehouden. "Hij zou in de nacht van zondag op maandag in het huisje zijn geweest en zich verdacht hebben gedragen. Hij is maandag al aangehouden nog voordat het stoffelijk overschot werd gevonden", schrijft Omroep Flevoland. Na verhoor werd deze op dinsdag weer vrijgelaten.

De politie zet het onderzoek in deze brand voort. Bungalowpark KVM bevindt zich net buiten de gebiedsgrens van Biddinghuizen in het Larserbos.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.7 °C
  • 0.0 mm
  • 8.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top