Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Bertolf treedt op voor Tamarisk en Schatkamer

Vrijdag 22 januari 2016

BIDDINGHUIZEN - Bertolf Lentink komt op 4 februari in De Meerpaal optreden voor kinderen van De Tamarisk en De Schatkamer en vier andere basisscholen uit de gemeente. De oud-gitarist van Ilse de Lange die onlangs zijn vierde soloalbum uitbracht, doet dit in het kader van het Pop-Up! project.

Het optreden wordt gehouden in de grote zaal van De Meerpaal. De drummer die mee komt zit in de band bij Krystl. De Pop-Up! leerlingen mogen Bertolf op 4 februari het hemd van het lijf vragen. Hoe is het bijvoorbeeld om beroemd te zijn? Hoe schrijf je je eigen lied? En Hoe is Matthijs van Nieuwkerk in het echt?

Pop-Up!
Onder de noemer Pop-Up! krijgen leerlingen uit groep 7 en 8 van zes basisscholen in Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten onder schooltijd les op een instrument en hun stem. Na een half jaar kiezen de leerlingen hun favoriete instrument en krijgen ze na schooltijd les in een band onder leiding van professionele muziekdocenten.

Samenwerking
Pop-Up! bestaat dankzij een subsidie van de gemeente Dronten, het Fonds voor Cultuurparticipatie en het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds, in 2011 gelanceerd door Koningin Máxima en het Betty Dekker Fonds uit Dronten. De coördinatie van Pop-Up! ligt in handen van De Meerpaal, maar in het project wordt nadrukkelijk de samenwerking gezocht met andere partijen zoals: XL De Ateliers, DeBoot/Stichting Free-XS, Cultus Inn, La Bamba, Rockschool Dronten, Nirwana, Cultuurbank Biddinghuizen, Jongerenbelangen Swifterbant, de koren Swifter Smarties en Sweet Sixty De Steiger Swifterbant en Het Koetshuis Biddinghuizen.

De activiteit begint om 10.30 en wordt bezocht door alle klassen die meedoen met Pop-Up! Daarnaast zijn ook alle geïnteresseerde ouders, sponsors en mensen die op de een of andere manier betrokken zijn bij Pop-Up! van harte welkom. Meer informatie vindt u op de website van de Meerpaal.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Daltonschool De Schatkamer
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.6 °C
  • 0.0 mm
  • 7.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top