Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Bertolf treedt op voor Tamarisk en Schatkamer

Vrijdag 22 januari 2016

BIDDINGHUIZEN - Bertolf Lentink komt op 4 februari in De Meerpaal optreden voor kinderen van De Tamarisk en De Schatkamer en vier andere basisscholen uit de gemeente. De oud-gitarist van Ilse de Lange die onlangs zijn vierde soloalbum uitbracht, doet dit in het kader van het Pop-Up! project.

Het optreden wordt gehouden in de grote zaal van De Meerpaal. De drummer die mee komt zit in de band bij Krystl. De Pop-Up! leerlingen mogen Bertolf op 4 februari het hemd van het lijf vragen. Hoe is het bijvoorbeeld om beroemd te zijn? Hoe schrijf je je eigen lied? En Hoe is Matthijs van Nieuwkerk in het echt?

Pop-Up!
Onder de noemer Pop-Up! krijgen leerlingen uit groep 7 en 8 van zes basisscholen in Swifterbant, Biddinghuizen en Dronten onder schooltijd les op een instrument en hun stem. Na een half jaar kiezen de leerlingen hun favoriete instrument en krijgen ze na schooltijd les in een band onder leiding van professionele muziekdocenten.

Samenwerking
Pop-Up! bestaat dankzij een subsidie van de gemeente Dronten, het Fonds voor Cultuurparticipatie en het programma Kinderen Maken Muziek van het Oranje Fonds, in 2011 gelanceerd door Koningin Máxima en het Betty Dekker Fonds uit Dronten. De coördinatie van Pop-Up! ligt in handen van De Meerpaal, maar in het project wordt nadrukkelijk de samenwerking gezocht met andere partijen zoals: XL De Ateliers, DeBoot/Stichting Free-XS, Cultus Inn, La Bamba, Rockschool Dronten, Nirwana, Cultuurbank Biddinghuizen, Jongerenbelangen Swifterbant, de koren Swifter Smarties en Sweet Sixty De Steiger Swifterbant en Het Koetshuis Biddinghuizen.

De activiteit begint om 10.30 en wordt bezocht door alle klassen die meedoen met Pop-Up! Daarnaast zijn ook alle geïnteresseerde ouders, sponsors en mensen die op de een of andere manier betrokken zijn bij Pop-Up! van harte welkom. Meer informatie vindt u op de website van de Meerpaal.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
Adverteerder in de rubriek Daltonschool De Schatkamer
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Tamarisk
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 1.0 °C
  • 0.0 mm
  • 7.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top