Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
PolderTEAK PolderTEAK
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Walibi genomineerd voor Diamond Theme Park Awards

Maandag 25 januari 2016
Walibi genomineerd voor Diamond Theme Park Awards
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Walibi Holland heeft maar liefst negen nominaties ontvangen bij de Diamond Theme Park Awards. De Diamond Theme Park awards is een verkiezing waarin attractieparken en dierentuinen op diverse aspecten worden beoordeeld door een vakjury en de bezoekers.

Het attractiepark is in de volgende categorieen genomineerd: Beste Pretpark, Beste Thrill-park, Beste achtbaan Benelux (Goliath en Xpress: Platform 13), Beste niet-achtbaan attractie (Crazy River en Space Shot), e-Award, Beste Halloween en Beste achtbaan van Europa.

De vakjury heeft een voorselectie gemaakt en daaruit zijn nominaties in 20 categorieën gedestilleerd. In totaal zijn 52 verschillende parken genomineerd (fansites niet meegerekend).

Nu zijn de bezoekers van de parken aan de beurt om ook hun beoordeling te geven. Bezoekers kunnen tot en met 29 februari hun stem uitbrengen op Walibi Holland via http://walibi.nl/awards.

Afgelopen jaar brachten meer dan 40.000 mensen hun stem uit op hun favoriete park(onderdelen). Op dinsdag 10 mei 2016 worden de verschillende winnaars bekend gemaakt tijdens een speciaal evenement in Walibi Holland.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top