Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

3x goud voor Biddinghuizer turnsters

Maandag 8 februari 2016
3x goud voor Biddinghuizer turnsters
Foto: BAS Gymnastiek - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De turnsters van BAS hebben het afgelopen weekeinde goede resultaten laten zien in Beekbergen, waar veertien van de gymnasten in actie kwamen in de vijfde en zesde divisie.

Er werden over beide dagen verdeeld dan ook heel wat ereplaatsen behaald door de Biddinghuizers. Op zaterdag won Lianne Grafhorst goud en was er brons voor Corina van den Bergh. Lianne was deze dag in een topvorm. Op alle vier de onderdelen, vloer, sprong, brug en zelfs de beruchte balk, werd Lianne eerste.

Goud bij debuut
Megan Nitters verraste op zondag door in haar eerste wedstrijd in de vijfde divisie direct het goud in de wacht te slepen. Megan werd tweede op de brug, tweede op de balk en derde op de sprong. Na alle vier de onderdelen geturnd te hebben was Megan tevreden maar had nergens op gerekend. Des te groter was haar eigen verbazing dat zij een eerste plek in de wacht had gesleept. Verrast stapte ze dan ook op de hoogste trede van het podium.

Ook goud voor Van Bergeijk
Ook Leonie van Bergeijk had een "gouden" dag. Bij de sprong, balk en de brug werd Leonie respectievelijk eerste, tweede en derde. Door het hoge puntentotaal wat ze op alle vier de onderdelen behaalde, kon ook zij als derde BAS turnster dit weekend een gouden medaille in ontvangst nemen. In dezelfde categorie sleepte Andora van de Geest het brons in de wacht.

Leonie en Andora

Het volledige verslag, ook van de andere Biddinghuizer turnsters, vindt u op de website van BAS Gymnastiek.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top