Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Clubmannen schenken nieuwe BAS-vlag

Vrijdag 12 februari 2016
Clubmannen schenken nieuwe BAS-vlag
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Het was ooit de normaalste zaak van de wereld. Bij de ingang van het voetbalveld wapperde elke zaterdag de grote BAS-vlag. Totdat de vlag een paar jaar geleden verdween. Een traditie leek om zeep te zijn geholpen, totdat Renze van Zandbergen en Johan Tolhoek besloten in te springen. Zij zorgden voor een prachtige en gloednieuwe BAS-vlag.

Op de foto: Renze van Zandbergen (links) en Johan Tolhoek (rechts) met de nieuwe BAS-vlag, ontworpen door Marco Westerhof.

"Week in, week uit, iedere zaterdag hing 'ie er. Een enorme vlag met het BAS-logo", schrijft BAS Voetbal op de website. "Totdat de vlag er plots niet meer was. Boze tongen beweren dat hij verdwenen is tijdens een jeugdkamp".

Sinds de dag van de verdwijning wordt uit nood de Biddinghuizer vlag gehesen. "Ook mooi natuurlijk, maar toch niet helemaal zoals het hoort". En daar hebben Renze van Zandbergen en Johan Tolhoek verandering in gebracht.

Wapper
De twee clubmannen hebben gezorgd voor een enorme nieuwe vlag, die vanaf komende zaterdag weer vooraan het terrein wappert. Het ontwerp van de vlag is van Marco Westerhof. "We zijn Renze en Johan enorm dankbaar voor dit geschenk en bedanken ook Marco voor het ontwerpen van de vlag. De club is heel blij dat er weer een echte BAS-vlag is", zo zegt Gerard Zonneveld van de sponsor- en PR-commissie. Naast de grote vlag hebben Van Zandbergen en Tolhoek ook een kleinere versie geschonken. Deze kan mee naar het jaarlijkse jeugdkamp.

De traditie is met deze aanwinst dus weer helemaal in leven.

Redactie BHZNet.nl / BASVoetbal


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Voetbal
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.2 °C
  • 0.0 mm
  • 7.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top