Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Cees Bouma gaat voor 100e marathon

Zondag 14 februari 2016
Cees Bouma gaat voor 100e marathon
Foto: Loopgroep Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Lopers van Loopgroep Biddinghuizen zaten vrijdagochtend klokslag tien uur klaar achter de computer. Niet om kaarten voor een festival te kopen, maar om zich in te schrijven voor de Landgoed Twente Marathon (LTM). Met een speciale reden: het zal de honderdste marathon zijn van Cees Bouma.

Het was maar goed dat de lopers er op tijd bij waren. Binnen negentien minuten waren de startbewijzen voor 600 duo lopers vergeven. Een record voor LTM, dat belangstelling geniet uit het hele land. Voor individuele lopers is het nog wel mogelijk zich in te schrijven.

Sportprestatie
Veel mensen hebben de smaak van hardlopen te pakken. En hebben 'ooit een marathon lopen' op hun bucketlist staan. Cees Bouma uit Biddinghuizen gaat verder en loopt dit jaar zijn honderdste editie. Hij heeft ervoor gekozen het jubileum tijdens LTM te laten plaatsvinden. Zijn hardloopmaatjes van Loopgroep Biddinghuizen willen deze sportprestatie niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zij willen niet alleen met hem meelopen, maar ook gezamenlijk starten en finishen.


De keuze is op LTM gevallen omdat de route door het Nationaal Landschap Noordoost-Twente voert. Over landgoederen en landerijen in Twente die speciaal voor deze dag hun poorten openen. De LTM start op zaterdag 15 oktober 2016. De lopers uit Biddinghuizen hebben nog even om te trainen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Atletiek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 30.1 °C
  • 0.0 mm
  • 23.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top