Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Stamppotmaaltijd en bingo tegen kanker

Dinsdag 16 februari 2016
Stamppotmaaltijd en bingo tegen kanker
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 27 februari aanstaande organiseert "Team Biddinghuizen samen tegen kanker" een stamppotmaaltijd. De maaltijd gaat over in een bingo. Beide activiteiten zijn voor het goede doel.

Organisator Kees Schaak: "Als je kanker van dichtbij of van verderaf hebt meegemaakt, dan weet je dat er echt verder onderzoek nodig is om kanker geen dodelijke, maar een chronische ziekte te laten zijn. Hopelijk is het in de toekomst behandelbaar, zodat je er niet meer aan overlijdt".

Ventoux
"Team Biddinghuizen samen tegen Kanker" gaat in september weer een gevecht aan in Zuid-Frankrijk om de top van de Mont Ventoux te halen per fiets, wandelend of hardlopend. Voor die strijd is geld nodig en deze stamppotmaaltijd is één van de acties waarvan de opbrengst aan het totaal toegevoegd wordt.

Schaak fietste in 2014 voor het eerst de Mont Ventoux op voor dit doel. In 2015 werd het team uitgebreid naar vijf fietsers en twee wandelaars.

Aanvang en kosten
De stamppotmaaltijd is in Het Koethuis op zaterdag 27 februari vanaf 18.00 uur. De kosten bedragen €7,50 per persoon. Aanlsuitend, om 20.00 uur, is er een bingo. Schaak: "Bij de bingo hebben we prachtige prijzen. We nodigen dan ook iedereen uit hieraan mee te doen. Al mag je natuurlijk ook zowel komen eten als bingo spelen".

Het team van 2015

Opgave is voor iedereen mogelijk. In verband met het aantal te maken maaltijden, hoort het team graag zo spoedig mogelijk van u. Opgeven kan per telefoon op 06-81560972 of per e-mail op montventoux2016@cschaak.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top