De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Opfriscursus Reanimatie en AED

Woensdag 17 februari 2016

BIDDINGHUIZEN - Voor veel mensen is het weer tijd voor de opfriscursus Reanimatie en AED. Daarom organiseert de Stichting AED Biddinghuizen cursusavonden op 17, 22 en 24 februari.

Op 17 en 24 februari is de opfriscursus van 19.00 tot 22.00 uur; op 22 februari van 9.00 tot 12.00 uur. Het doorgaan van iedere cursusavond of -ochtend is afhankelijk van het aantal deelnemers. U kunt zich opgeven via secretaris@aed-biddinghuizen.nl

Volledige opleiding
Daarnaast is het mogelijk u op te geven voor de volledige opleiding Reanimatie en AED. Hierbij geldt dat de data nog bekend worden gemaakt afhankelijk van het aantal opgaven. Bij afronding van de opleiding ontvangt u een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Daarmee kunt u zich aanmelden voor het oproepsysteem HartslagNu van de Hartstichting.

HartslagNu
Iedereen die een geldig reanimatiecertificaat heeft kan zich aanmelden voor HartslagNu. De Stichting AED Biddinghuizen vraagt bovendien aan bedrijven die in het bezit zijn van een AED zich hier te registreren en regelmatig hun AED te controleren. Meer informatie hierover vindt u op http://www.hartslagnu.nl.

Aanvullende informatie over de Stichting AED Biddinghuizen vindt u op http://www.aed-biddinghuizen.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek EHBO
Peter Evers
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top