Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa

FootGolf ook op Dorhout Mees

Maandag 29 februari 2016

BIDDINGHUIZEN - De nationale FootGolf Bond is 'zeer verguld' met het golfcentrum van Dorhout Mees. De bond bericht op Twitter dat vanaf maart de sport ook in Biddinghuizen beoefend kan worden. FootGolf wordt gepromoot als de sport van de toekomst.

De locatie van Dorhout Mees is 'een mooie lange baan', aldus de FootGolf Bond. Zij heeft op de site erkende locaties staan, en Biddinghuizen krijgt een plek in dat rijtje.

FootGolf op golfbanen
Voetbalgolf, een combinatie van voetbal, midgetgolf en golfen, is een spel wat veel recreanten al spelen, bijvoorbeeld als familie-uitje op een weiland. FootGolf is de officiële sport, die op de golfbaan wordt gespeeld en wordt vertegenwoordigd door de bond.

Goal-in-one
De holes zijn normaal tussen de 60 en 250 meter lang. Op weg naar het eindpunt moet de deelnemer langs de bossages, waterpartijen, bunkers en heuvels zien te spelen. Het spel is voor amateurs, maar ook (ex)profvoetballers zijn liefhebbers. Er zijn toernooien en er is een ranglijst plus een heus NK en WK. In januari won Nederland nog brons op het WK in Argentinië.

Dorhout Mees Golfcentrum
Dorhout Mees heeft diverse banen. Een uitgebreide Links Course en Parkbaan voor spelers in het bezit van GVB. De 9 holes Oranje baan is voor spelers met baanpermissie. En op de de 18 holes Pitch and Put Par3 baan kan iedereen komen spelen.

Al deze banen maken golfcentrum Dorhout Mees geschikt voor elk type golfer. Op de overdekte driving range begeleiden gediplomeerde instructeurs en golfprofessionals bij een golfclinic. Nu de winterperiode er bijna op zit, gaat vanaf 1 maart het golfcafé weer open. Meer informatie staat op www.dorhoutmees.nl en www.footgolfholland.com.
Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.9 °C
  • 0.0 mm
  • 11.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top