Peter Evers Peter Evers
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

11-jarige ondernemer aan het woord bij De Klink

Donderdag 3 maart 2016
11-jarige ondernemer aan het woord bij De Klink
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanmiddag zal bij Restaurant De Klink in Biddinghuizen een jonge ondernemer uit groep 7 van de Christiaan Huygensschool uit Dronten het woord nemen tijdens de businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek.

De ondernemersvereniging houdt deze businessborrel iedere eerste donderdag van de maand voor leden van de vereniging. Het is een informele netwerkbijeenkomst waarbij leden elkaar ontmoeten en waarbij wordt gerouleerd tussen de locaties Shortgolf in Swifterbant, De Rede in Dronten en De Klink in Biddinghuizen. Iedere maand nemen zij hun zogenaamde "OVDD Zeepkist" mee, deze kist is een mini podium voor mensen die een 5-minuten praatje willen houden. Een product, een dienst of wat nieuws delen met de aanwezigen kan vanaf deze kist.

Vanmiddag zal een jonge ondernemer (groep 7 Christiaan Huygensschool) op de kist klimmen en in het kader van het "Project Ondernemen" de aanwezigen informeren over een bijzondere ondernemersmarkt op 18 maart.

Ondernemersmarkt
De Christiaan Huygensschool uit Dronten is druk bezig met een project van 6 weken waarbij leerlingen en leerkrachten worden uitgedaagd om zakelijk en origineel te denken, hun ideeën om te zetten in de praktijk, in te spelen op hun doelgroep en risico te nemen. Naast het stimuleren van de ondernemende geest en het ontwikkelen van een ondernemende houding is het behalen van een goede opbrengt ook een doel (opbrengst gaat naar een goed doel). Een aantal Dronter ondernemers maar ook OVDD-bestuursleden, waaronder voorzitter Hester Vroegop, bestuurslid Remko Bosma en verenigingsmanager Trudy Stoker zijn "zakelijk begeleiders" van deze klassen. De gast op de zeepkist gaat de aanwezigen meer vertellen over dit project en de ondernemersmarkt welke zal plaatsvinden in en rond hun eigen school in Dronten.

De businessborrel is De Klink is vanaf 17.15 uur aan de Bremerbergdijk 27.

Ondernemersvereniging De Driehoek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek De Klink
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top