Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Ondernemersvereniging zoekt nieuwe Trudy Stoker

Woensdag 16 maart 2016
Ondernemersvereniging zoekt nieuwe Trudy Stoker
Foto: OVDD / Fotostudio Wierd (met toestemming gebruikt)

BIDDINGHUIZEN - Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) is op zoek naar vervangers voor verenigingsmanager Trudy Stoker, die na tien jaar stopt met haar werkzaamheden. De vereniging zoekt nu een nieuwe bestuurlijk secretaris en een PR- en commmunicatiemanager.

OVDD is in 2006 ontstaan uit een fusie van de drie bedrijfskringen uit Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. De uit Biddinghuizen afkomstige Trudy Stoker heeft gedurende tien jaar het verenigingsmanagement op zich genomen. Haar laatste wapenfeit voor de OVDD is het organiseren van het zomerfeest, dat zal plaatsvinden op 29 juni in de Meerpaal. Dit jaarlijks terugkerend evenement zal een extra feestelijk tintje krijgen in verband met het 10-jarig jubileum van de Dronter ondernemersvereniging.

Twee vervangers
Het bestuur van de OVDD heeft na ampele overwegingen besloten om niet op zoek te gaan naar één vervanger voor Stoker, maar naar twee professionals die haar taken over kunnen nemen. Stoker: "In de afgelopen jaren zijn de werkzaamheden voor onze vereniging zo divers geworden, het laat zich niet vertalen in één functieomschrijving. Vergeet niet dat het geen 'betaalde baan' is. Er staat een vergoeding tegenover, maar ook zeker een aantal vrijwillige uren. Daarom heeft het bestuur besloten om mijn taken te verdelen waardoor we nu op zoek gaan naar twee personen. Op die manier denken we met elkaar de continuïteit van onze vereniging te kunnen waarborgen".

Op de vacature van PR- en communicatiemanager zijn al diverse reacties ontvangen. De vacature van bestuurlijk secretaris, de persoon die veelvuldig in contact zal zijn met ondernemers uit de gemeente Dronten, heeft vooralsnog iets minder respons opgeleverd.

Meer informatie over de professionals die gezocht worden kunt u terug vinden op de website van OVDD, via deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 28.4 °C
  • 0.0 mm
  • 24.0 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top