Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

WC-papier actie wederom groot succes

Maandag 11 april 2016

BIDDINGHUIZEN - De jongeren van World Servants Biddinghuizen hebben afgelopen zaterdag 3500 pakken wc-papier verkocht voor het goede doel. Huis-aan-huis gingen de jongeren Biddinghuizen door en kwamen zij langs aan de buitenwegen.

Heeft u de jongeren zaterdag gemist, maar wilt u nog wel wc-papier bestellen? Dan kunt u via hun website alsnog een bestelling plaatsen. Deze wordt dan gratis bij u aan huis (Biddinghuizen en bijbehorende buitenwegen) gebracht.

World Servants is een landelijke organisatie, waarbij de jongeren zelf in een ontwikkelingsland aan bijvoorbeeld een schoolgebouw of kliniek gaan bouwen. Om alle bouw- en reiskosten te financieren houden de jongeren verschillende acties om geld in te zamelen. Door het houden van deze actie zijn de jongeren weer een stapje dichterbij het te behalen eindbedrag.

Inzetten
Ook de komende tijd zullen de jongeren van World Servants Biddinghuizen zich blijven inzetten om het benodigde geld bij elkaar te verzamelen. Zo helpen zij bij de Autocross van De Flintstones op Koningsdag en wordt er op 22 en 23 april a.s. een benefietdiner georganiseerd in theaterrestaurant De Flint in Amersfoort.
Wilt u meer te weten komen over de jongeren die meegaan, de verschillende acties die zij organiseren of over de projecten waar zij naartoe gaan, dan kunt u hiervoor kijken op hun website: www.worldservantsbiddinghuizen.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek World Servants
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.5 °C
  • 0.0 mm
  • 5.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top