Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Koningscross op 27 april

Vrijdag 15 april 2016

BIDDINGHUIZEN - Woensdag 27 april is het weer tijd voor de Koningscross bij ACV De Flintstones op het Van Werven circuit in Biddinghuizen. Al maanden lang zijn coureurs uit het hele land bezig met het prepareren van hun auto's om op deze dag opnieuw spektakel neer te kunnen zetten.

De jaarlijkse koningscross staat garant voor gave inhaalacties, harde klappen en sportieve wedstrijden. Dit jaar zaten de inschrijvingen sneller dan ooit vol en zullen er in totaal 240 coureurs aan de start verschijnen.

Vijftig bangers
De banger klasse is dit jaar goed vertegenwoordigd met maar liefst 50 coureurs uit zowel binnen- als buitenland die zullen zorgen voor veel sensatie. In de andere klassen zal er hard gestreden worden om één of meerdere bekers te bemachtigen of de titel opnieuw in ontvangst te nemen. Ook in de altijd mooie duo-klasse en de zelfgebouwde driewieler-klasse zal de strijd los barsten. Deze klasse is met meer deelnemers vertegenwoordigt dan vorig jaar.

De cross begint om 10.00 en de finales zullen rond 17.00 gereden worden. "Een ieder die van spektakel, snelheid en sensatie houdt mag deze cross niet missen", schrijft De Flintstones in een persbericht.

Voor meer informatie (voor deelnemers en voor toeschouwers) kijkt u op http://www.deflintstones.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Verkeersschool Kooij & Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Adverteerder in de rubriek Koningsdag
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top