Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Zeldzaam maakt zich op voor tweede voorstelling

Vrijdag 15 april 2016
Zeldzaam maakt zich op voor tweede voorstelling
Foto: Zeldzaam

BIDDINGHUIZEN - Vanavond staat de Biddinghuizer band Zeldzaam op de planken in de Zwolse Theaters voor hun tweede voorstelling in de theatertour 'Het Eind van het Gesprek'. Vorige week werd de tour succesvol geopend in Utrecht.

'Het Eind van het Gesprek' is de opvolger van het in 2014 opgevoerde 'De Fictieve Werkelijkheid'. Net als in eerdere shows verbindt de band beschouwend cabaret met Nederlandstalige eigen nummers.

De première in Utrecht vorige week was veelbelovend. Mensen uit de regio Utrecht, maar ook uit Biddinghuizen, Amsterdam en Brabant, kwamen de verrichtingen van de vier musici bekijken en beluisteren "en de kritieken waren lovend", laat de band weten.


Goudsteeg
Vanavond in Zwolle staat de band op de planken van het Theater Goudsteeg 21. "Op de toegangsbewijzen staat Papenstraattheater", legt gitarist en inwoner van Zwolle Pieter Leendertse uit. "Maar die zaal wordt verbouwd, dus verhuist de voorstelling naar het Goudsteeg theater. Vooraf verzamel je wel gewoon in de foyer van Odeon aan de Blijmarkt. Kort voor de voorstelling loop je dan gezamenlijk naar het theater". Diezelfde foyer kan ook in de pauze van de voorstelling worden gebruikt. "En natuurlijk na het concert, want dan zijn 'wij bandleden' er ook te vinden", lacht Leendertse.

Eigen productie
De band, bestaande uit de broers Jelle en Sieberen Sybesma, Pieter Leendertse en Ronald van den Tempel en tijdens deze tour saxofonist Stef de Graaf, heeft het avondvullende programma helemaal zelf vormgegeven. In iets meer dan een jaar tijd werden 18 nieuwe nummers geschreven, gecombineerd met een cabaretvoorstelling. De theaters worden door de band zelf geboekt en bekostigd.

De toegangsprijs voor het concert bedraagt 10 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa aan de Blijmarkt 25 of via http://www.zwolsetheaters.nl. Na Zwolle volgen er nog voorstellingen in Amsterdam op donderdag 21 april en in Dronten op vrijdag 13 mei.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zeldzaam
Zeldzaam Zeldzaam
IJzersterk in eenvoud
p/a Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@zeldzaam.net
W http://www.zeldzaam.net/
Zeldzaam
Zeldzaam
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.4 °C
  • 0.0 mm
  • 11.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top