Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kafa Kafa
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer

Feestelijk moment bij plan Noabers

Donderdag 21 april 2016
Feestelijk moment bij plan Noabers

BIDDINGHUIZEN - Wethouder Nico Verlaan van de gemeente Dronten legde gistermiddag een symbolische eerste steen van 22 nieuwbouwwoningen in plan 'Noabers' in Biddinghuizen.

Onder toeziend oog van kopers en betrokken partijen werd dit moment feestelijk gevierd.

Het officiële moment werd gevolgd door een bouwborrel. "Ontzettend leuk", aldus één van de toekomstige kopers. "Een mooi moment om onze buren beter te leren kennen".


Opvallend is dat de helft van de kopers van buiten Biddinghuizen komt. Daaruit blijkt dat Biddinghuizen in trek is. "Je vindt er de rust en de ruimte", is een veelgehoord argument.

Aanvankelijk werd gestart met negen woningen in de eerste fase. Bij de start van de verkoop waren de eerste negen woningen direct al onder optie. "We zijn daarop meteen doorgegaan met de tweede fase", zegt Frans van de Wetering van IJsselland Ontwikkeling B.V.

Plan Noabers
Het project is ontwikkeld door IJsselland Ontwikkeling B.V. en wordt gerealiseerd door bouwbedrijf De Bruin-Putten B.V. De woningen hebben een vrij op naam prijs vanaf € 136.800,- en voorzien van vloerverwarming, vrijhangende toiletten en zonnepanelen. Er zijn nog twee woningen te koop. De verkoop is in handen van Van der Linden makelaars in Dronten. Meer informatie vindt u op http://www.woneninbiddinghuizen.nl

Redactie BHZNet.nl / IJsselland Ontwikkeling
nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek De Graafschap
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Noaberpark
PolderTEAK
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top