Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Puck naar finale NK

Dinsdag 26 april 2016

BIDDINGHUIZEN - Aan de zegetocht van Puck Kist is nog geen einde gekomen. Met een zesde plaats in het eindklassement kan er het laatste weekend van mei afgereisd worden naar Waalwijk voor de finale van het Nederlands Kampioenschap in haar categorie.

Puckt turnt in de 3e divisie jeugd, categorie N4. Geheel onbevangen en vooral genietend, maar natuurlijk wél gedreven, turnde Puck Kist een hele goede halve finale in Bergschenhoek. Het bereiken van die halve finale was al een prestatie van formaat. Puck liet het allemaal op zich afkomen: de sfeer en de hele entourage in de sporthal inclusief echte scoreborden bij elk onderdeel, waarop de scores én de tussenstanden meteen te lezen waren. Voor de meegereisde supporters (familie en fans) ook behoorlijk spannend om mee te maken.

Puck scoorde, 'zoals gewoonlijk' vooral op balk. Daar leek alles vanzelf te gaan, zonder val en met een score van 12.667, goed voor een vierde plaats. Op de andere onderdelen haalde ze een achtste plek op de brug, een 14e plaats op de sprong en tenslotte een elfde plaats voor de vloeroefening. Het totale aantal punten was genoeg om de zegetocht door te kunnen zetten: Puck eindigde op een zesde plaats van de 22 deelnemers. Ze mag daarom meedoen aan de finale van de meerkamp eind mei.

BAS Gymnastiek / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Gymnastiek
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top