Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Goederenmarkt met Rad van Avontuur tijdens Voorhofdagen

Vrijdag 13 mei 2016
Goederenmarkt met Rad van Avontuur tijdens Voorhofdagen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 20 mei en zaterdag 21 mei wordt in Kerk en zalencentrum De Voorhof in Biddinghuizen weer de jaarlijkse Grote Goederenmarkt met Rad van Avontuur gehouden in het kader van de Voorhofdagen.

De Voorhofdagen worden georganiseerd om geld te genereren voor het onderhoud, de vernieuwing en de verbetering van het Kerkcentrum. Dit jaar wordt de toren in de schijnwerpers gezet.


Er zijn de afgelopen maanden weer veel goede spullen ingebracht, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Er zijn o.a. veel huishoudelijke artikelen, serviezen, meubels, elektrische apparaten, boeken, spelletjes, speelgoed, kleding, snuisterijen, schilderijen, kerstspullen, tuinmeubels en kussens enz. enz. te koop.

Op vrijdag wordt er gestart om 2 uur en gestopt om 8 uur. Op zaterdag is de start om 10 uur en is het afgelopen om 2 uur.

Het Rad van Avontuur draait zoveel mogelijk tijdens openingsuren, maar vrijdagavond na 8 uur kunt u ook nog een gokje wagen om een van de vele prachtige prijzen te winnen.

Tijdens deze dagen wordt ook de inwendige mens goed verzorgd door Henk en Ria Potgieter, die in de foyer zorgen voor gezelligheid en iets bijzonders te eten en te drinken.

U bent van harte welkom aan de Akkerhof 3 in Biddinghuizen.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Voorhofdagen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top