Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Osbornegroep collecteert met Oranje Fonds

Zaterdag 14 mei 2016
Osbornegroep collecteert met Oranje Fonds
Foto: Osbornegroep

BIDDINGHUIZEN - Van 17 t/m 21 mei collecteert de Osbornegroep samen met Oranje Fonds voor tenten en sociale initiatieven in Flevoland.

De helft van de opbrengst komt ten goede aan de Osbornegroep ophaalt. Na 13 jaar zijn de tenten hard aan vervanging toe en de opbrengst is hiervoor bestemd. De andere helft van de opbrengst besteedt het Oranje Fonds aan sociale initiatieven in Flevoland. Giften worden zo voor 100 procent besteed en blijven altijd dichtbij.

Het is de 2de keer dat het Oranje Fonds met medewerking van de Osbornegroep collecteert. Ronald van der Giessen, directeur van het Oranje Fonds, licht toe: "Stichtingen en verenigingen maken het op iedere plek in Nederland mogelijk dat zóveel mensen zich inzetten voor een ander en de samenleving. Ze bestrijden eenzaamheid en geven kwaliteit aan het leven. Door nu samen geld op te halen kunnen we hen extra ondersteunen. Alle geldstromen lopen via het Oranje Fonds, wat zorgt voor maximale garantie en fiscaal voordeel voor donateurs."

Het Oranje Fonds steunt sociale organisaties in het hele Koninkrijk der Nederlanden. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn als beschermpaar nauw betrokken bij het Fonds. Zij bezoeken initiatieven, reiken de Appeltjes van Oranje uit, vieren Burendag en steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Scouting
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Collectes
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top