Kafa Kafa
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Team Biddinghuizen Samen tegen Kanker

Vrijdag 27 mei 2016

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 25 juni organiseert Team Biddinghuizen tegen Kanker een openbare veiling in het Koetshuis te Biddinghuizen. Aanvang 20.00 uur. De entree is gratis.

Aanvankelijk stond de datum op zaterdag 28 mei.
Maar door omstandigheden kon dat niet door gaan.

Op zaterdag 11 juni tijdens de braderie staat het team op de markt van de feestweek in Biddinghuizen met vele veiling items. U kunt daar al bieden op artikelen. Dat zal dan het openingsbod zijn op 25 juli. Tevens kunt u al een loten kopen om kans te maken op die fantastische Gazelle fiets.

Er kan op werkelijk prachtige artikelen geboden worden. In de verloting een prachtige Gazelle fiets. Beschikbaar gesteld door "Klamer fietsen" uit Biddinghuizen.

Cadeaubonnen voor een High Tea, auto verzorgingspakketten, vrijkaarten Walibi, Home cooking, Knipbehandelingen, ontspanningsmassages, dagopleiding E achter B (aanhang), Steigerhouten bankjes, schilderijen, Zweefvliegen, Heerlijke etentjes, weekendje weg in het Sauerland, prachtige stoel van Oud is Nieuw, Zonnebank, Fotoshoots, enz. enz.
Maar ook op kleinere artikelen kan geboden worden.

Dit alles om het KWF te steunen in de strijd tegen kanker.

Bij binnenkomst krijgt u een kaart met nummer waaraan uw naam is gekoppeld. Hiermee kunt U bieden. De veilingmeester zal er een prachtige avond van gaan maken. Betalingen zijn contant. Er is helaas geen pinautomaat aanwezig.

Biddinghuizen en omgeving kom naar het Koetshuis om dit initiatief te ondersteunen !

Dit jaar zal de beklimming van de Mont Ventoux voor de 10e keer plaatsvinden. Op dit moment zijn er 28 sportievelingen uit Biddinghuizen en omgeving die meedoen. De wandelaars gaan op 1 en de fietsers op 2 september naar de top. De verwachting is dat het gehele team de Mont Ventoux zal bedwingen. Naast de sportieve uitdaging staat vooral de inzameling van geld voor KWF kanker bestrijding centraal. Wilt u meer weten over de "Stichting Groot verzet tegen kanker" die dit alles organiseert, bekijk dan eens de site.

Alle informatie staat er uitgebreid op. http://www.grootverzettegenkanker.nl

Aan de voorbereidingen zal het niet gaan liggen. Naast het fietsen, wandelen en hardlopen staan er "Hoogtestages" op de Postbank, Alp d'Huez en in Winterberg op het programma. Ook wordt er veel op het vlakke getraind waar de wind in de polder je extra sterk maakt.

Op spectaculaire zaken een bod uitbrengen ? Wie weet gaat u met iets prachtigs naar huis.
Een veiling, gezelligheid, ook dat kan in het Koetshuis te Biddinghuizen die de ruimte gratis ter beschikking stelt.

Nog ruim 3 maanden en dan is het zover. Biddinghuizen "Samen tegen Kanker".

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top