Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

OVDD vindt opvolger voor Stoker

Woensdag 1 juni 2016
OVDD vindt opvolger voor Stoker
Foto: OVDD

BIDDINGHUIZEN - De openstaande functies van Bestuurlijk Secretaris en PR & Communicatiemanager bij Ondernemersvereniging De Driehoek zijn vervuld. De opvolging van Trudy Stoker uit Biddinghuizen, de huidige verenigingsmanager, is daarmee verzekerd.

De ondernemersvereniging voor Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant heeft de opvolging gevonden in Rudolph Posthumus van Conferant en Janke Bosma van JAM marketing. Samen gaan zij vorm geven aan het verenigingsmanagement, dat in de nieuwe situatie een duofunctie gaat worden.

Profiel
Na 10 jaar verenigingsmanager te zijn geweest, is het voor Trudy Stoker tijd om haar taken over te dragen. Trudy Stoker runt een eigen bedrijf, Out of Circle, en zij is sinds een aantal jaren politiek actief in Gemeente Dronten. De aankondiging van het vertrek van de verenigingsmanager was voor OVDD reden om de functie nog een keer goed te bekijken en een profiel te schrijven. Daaruit kwam naar voren dat het takenpakket, dat ook voor een deel vrijwillig is, erg groot was voor één persoon. Daartoe is de functie opgeknipt in tweeën en is er een duofunctie ontstaan.

Ervaring
Rudolph Posthumus zal de functie van Bestuurlijk Secretaris op zich nemen en Janke Bosma zal de functie van PR & Communicatiemanager gaan vervullen. Beiden hebben ervaring in vergelijkbare functies, zowel in het werkbare leven als op vrijwillige basis. Rudolph Posthumus is freelance tekstschrijver en heeft ervaring in bureaumanagement bij onder andere Boom Uitgeverijen opgedaan. Janke Bosma is freelance communicatie-adviseur en heeft haar ervaring in marketing en communicatie opgedaan bij onder andere wehkamp.nl en VWA software & design.

Het laatste wapenfeit van Trudy Stoker is het organiseren van het Zomerfeest, dat dit jaar gehouden wordt op 29 juni bij de Meerpaal in Dronten.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek OVDD
Ondernemersvereniging De Driehoek Ondernemersvereniging De Driehoek
Word lid en steun ondernemend Dronten
p/a Parksingel 61
8256 GG
Biddinghuizen
T 06 - 82 69 59 70
E info@ovdd.nl
W https://www.ovdd.nl
Ondernemersvereniging De Driehoek
Ondernemersvereniging De Driehoek
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top