Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Bakker Tietema gaat stage lopen bij Coen en Sander

Donderdag 2 juni 2016
Bakker Tietema gaat stage lopen bij Coen en Sander
Foto: Bakkerij Tietema - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Dorpsbakker Egbert Tietema was vanmiddag andermaal te gast in De Coen en Sander Show, het radioprogramma van Coen Swijnenberg en oud-Biddinghuizer Sander Lantinga. Een half jaar na een vorig gesprek zegde Tietema onder andere toe stage te komen lopen in Hilversum.

In december 2015 belde het radioduo een aantal keren met Tietema, waarop de 'favoriete bakker' van de show aangaf "voorlopig niet meer gebeld te willen worden. Je belt over half jaar maar weer", meldde hij op 1 december. Dus precies een half jaar later (de felicitatie in januari niet meegeteld) werd gisteren weer contact gezocht met de bakker. Hij bleek afwezig, maar vandaag kregen ze hem alsnog aan de lijn.

Sander Lantinga

Selfie
Tietema vertelde onder andere over een feestje dat hij gisteren had gevierd. "Ik heb wel een borrel gehad, ja", vertelde hij. Waarop op verzoek ook nog zingend "Oh, wat zijn we heden blij", werd aangeheven. Op de vraag of Tietema ook wel eens op internet zat, vertelde hij ook wel eens wat op te moeten zoeken. Selfies maakt hij niet, want "Ik ben zelf een selfie".


Stage
Als 'man van hard werken en aanpakken', nodigde Sander de bakker uit om een dag stage te komen lopen bij de Coen en Sander Show in Hilversum; geïnspireerd door een Amerikaans concept waarbij ouderen stage komen lopen bij een jong bedrijf. Tietema zegde hierop meteen toe mee te willen werken, en "zal opgehaald worden en weer thuisgebracht". Op de vraag of Tietema dan voor de broodjes zou willen zorgen, zij hij eveneens lachend "ja".

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beluister het gesprek via deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top