Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Spectaculaire autocross op zaterdag 11 juni

Dinsdag 7 juni 2016
Spectaculaire autocross op zaterdag 11 juni
Foto: ACV De Flintstones - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 11 juni zal de tweede autocross van ACV de Flintstones worden verreden op het Van Werven circuit in Biddinghuizen. Na een succesvolle Koningscross kunnen toeschouwers tijdens deze editie opnieuw genieten van hoge snelheden, spectaculaire inhaalmanoeuvres en bovenal veel gezelligheid.

Zullen de lokale rijders de prijzen meenemen of gaan de bekers mee met de vele teams van buiten de polder? De deelnemers hebben de raceauto's alweer in topconditie en gaan vanaf 10.00 uur van start.

Ditmaal zullen ook een groot aantal kevers de onderlinge strijd aangaan, waarbij wordt gestreden om het kampioenschap van de Idzenga KeverCup. Er wordt een grote prijzenpot verdeeld, dus dat belooft veel spektakel. Ook zullen de bangers weer een cursus opvouwen en prakken geven en proberen de driewielers minimaal 2 banden aan de grond te houden.

Rond 17.00 uur zullen de finales verreden worden. Tussen 14.00 en 22.00 uur rijdt er een gratis pendelbus tussen Biddinghuizen en het nieuwe strand Bremerbaai. De pendelbus heeft een halte aan de Botweg, tegenover de ingang van het crossterrein. Na de cross is er de gelegenheid om een hapje of drankje te doen op het evenemententerrein aan de Verlengde Baan. Kijk voor meer informatie op www.ijsvogel.net en www.deflintstones.nl.


ACV De Flintstones / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top