Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

B-Brave komt naar Biddinghuizen

Woensdag 8 juni 2016

BIDDINGHUIZEN - Boyband B-Brave komt naar Biddinghuizen. De vijfmansformatie is de laatste naam die Walibi Holland toevoegde aan Out Of Control, een feest dat plaatsvindt op het pretpark in juli.

Al eerder berichtte Walibi via de eventpage op Facebook dat Ronnie Flex, StukTV, Monica Geuze, Manuel en Geza, JeBroer, SFB en KD Soundsystem aanwezig zijn op 9 juli.

B-Brave
Over B-Brave schrijft Walibi: "Menig meisjeshart slaat op hol nu deze knappe idolen aan de line up zijn toegevoegd". De vijfkoppige band bestaat uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel. "Zij hebben Walibi Holland al heel wat keren bezocht en zijn onder andere groot fan van de Halloween Fright Nights".

"We vinden het heel tof om op te treden tijdens Out Of Control. Toffe plek, tof publiek. We maken er zeker weten een feestje van!" Aldus de jongens van B-Brave tegen Walibi.

DJ Contest
Naast de bekende artiesten is er nog plek voor andere artiest. "Walibi Holland weet als geen ander dat Nederland heel veel talent huisvest als het om DJ's gaat en wil opkomend talent dan ook een warm hart toedragen". Voor Out of Control is een DJ contest in het leven geroepen en de inzendingen stromen binnen. De winnaar van de DJ Contest krijgt op Out of Control de kans om het publiek op te zwepen en te laten zien dat hij of zij een waar feestje neer kan zetten.

Meet & Greet
Houd social media in de gaten voor alle updates omtrent de line-up, de winnaar van de DJ Contest en een kans op een meet & greet met o.a. Ronnie Flex en StukTV

Walibi Holland
Walibi Holland is dit seizoen van 24 maart tot 30 oktober open. Naast de nieuwe achtbaan Lost Gravity, en Out of Control, staat ook het zomerfestival Summer Vibez op het programma. In oktober vinden de Halloween Fright Nights weer plaats. Kijk voor de exacte openingstijden op http://www.walibi.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Walibi Holland
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.9 °C
  • 0.0 mm
  • 21.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top