Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Bodypump on the beach voor KNGF

Maandag 13 juni 2016

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 2 juli organiseert Joy4life Lifestyle & Preventie Center een evenement voor KNGF-geleidehonden. Op het Veluwemeerstrand bij BeachClubNu worden onder de naam 'Bodypump on the Beach' drie workouts gegeven. De gehele opbrengst komt ten goede aan het KNGF.

"Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt", vertelt een medewerker van Joy4Life. "Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls".

Voor deelname aan het evenement, met workouts om 10.00, 11.15 en 12.30 uur is het niet noodzakelijk dat je Bodypump-ervaring hebt. Wie wil weten waar hij/zij aan toe is, kan meedoen aan een proefles bij Joy4life. De lestijden hiervoor vindt u op www.j4l.nl.

Deelname en/of donatie
Aanmelding voor het evenement gaat via info@j4l.nl. De kosten voor deelname (1 uur € 10 / 2 uur € 15 / 3 uur € 15) maakt u rechtstreeks over aan het KNGF via de actiepagina www.actievoorgeleidehonden.nl. Deelname is definitief na ontvangst van betaling. Maar ook als u niet deel wilt nemen, kunt u het werk van het KNGF steunen door een donatie via dezelfde actiepagina. Voor meer informatie belt u Joy4Life via 0321-332244.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Beachclub NU
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Easy Active Biddinghuizen
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top