Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Pinkstertoernooi 2016 zeer geslaagd

Donderdag 16 juni 2016
Pinkstertoernooi 2016 zeer geslaagd
Foto: BAS Tennis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Van donderdag 12 mei tot en met maandag 16 mei is er bij BAS-Tennis in Biddinghuizen gestreden om de eer en natuurlijk de medailles tijdens het Pinkstertoernooi.

Er werd tijdens het toernooi in 12 categorieën gespeeld. De winnaars in de hoogste categorie bij de heren dubbel 3/4 waren Johan Langkamp en Berry Witte. Bij de dames dubbel 5/6 waren Connie Dijkhuis en Alice Hertong het sterkste koppel. In de mix 5 werden Regina Veenstra en Berry Witte kampioen. De ouder-kind poule is gewonnen door Bert Tijhuis en Robin Walsarie Wolff.  
 
Scharrelberg
Dit jaar werd er getennist voor het dierenpark De Scharrelberg. Dit park dankt haar bestaan aan vrijwilligers en sponsoren. Door donaties is het mogelijk om voer, onderdak en veeartskosten te betalen. Ondanks het soms gure weer, regen, wind en hagel kon op Pinkstermaandag aan de voorzitter van het dierenpark Henk Aernaudts een cheque worden overhandigd ter waarde van
€ 1.400,=. Henk was blij verrast met dit bedrag en zei het geld goed te kunnen gebruiken voor het renoveren van het duivenhok en om voer voor de dieren te kunnen kopen.
 
"Ondanks het winterse weer kunnen wij concluderen dat BAS-Tennis voor de 17e keer een mooi en gezellig tennistoernooi heeft georganiseerd", vertelt een vrijwilliger, "waarbij zo'n 140 deelnemers, vrijwilligers,  toeschouwers en niet te vergeten een groot aantal sponsoren een prachtige opbrengst bij elkaar hebben getennist voor het goede doel".
 
De Pinkstercommissie van BAS Tennis is iedereen die hieraan mee heeft gewerkt dan ook enorm bedanken.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top