Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Openbare veiling Samen vechten tegen Kanker

Maandag 20 juni 2016

BIDDINGHUIZEN - Team Biddinghuizen "Samen vechten tegen Kanker" is een groep sporters uit Biddinghuizen die bezig is met diverse acties om geld op te halen voor KWF kankerbestrijding. Een van de acties is een openbare veiling, welke aanstaande zaterdag in Het Koetshuis wordt gehouden.

Tijdens de veiling kan worden geboden op diverse goederen en diensten. Ook is er een verloting van een Gazelle-fiets, beschikbaar gesteld door Klamer Fietsen. De veiling begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk. Wie vooraf al het aanbod wil bekijken, is vanaf 19.00 uur welkom in Het Koetshuis.

Aanbod
Cadeaubonnen voor een high tea, auto verzorgingspakketten, vrijkaarten Walibi, home cooking, knipbehandelingen, ontspanningsmassages, "dagopleiding" E achter B (aanhang), steigerhouten bankjes, schilderijen, heerlijke etentjes, weekendje weg in het Sauerland, prachtige stoel van "Oud is Nieuw", zonnebank, fotoshoots, appeltaarten, shiatsu behandelingen, bowlen, ponykamp voor de jeugd, jaarabonnement J4L, etc. Maar ook op kleinere artikelen kan geboden worden.

Betalingen zijn á contant. Er is geen pinautomaat aanwezig.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top