Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Rondom het Greppelveld

Vrijdag 24 juni 2016
Rondom het Greppelveld
Foto: Rondom het Greppelveld - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 25 juni a.s. organiseert de Agrarische Natuurvereniging Rondom Het Greppelveld voor de 5de keer haar jaarlijkse Open Dag van 10.00-16.00 uur.

Waar ligt het Torenbosje? Hoe groeit een wortel? Wat komt er kijken bij een nieuw aardappelras? Wat zijn vergeten groenten en hoe wordt kaas eigenlijk gemaakt? Op deze (en nog veel meer) vragen vindt u zaterdag 25 juni een antwoord.

De (agrarische) ondernemers in de gemeente Dronten genieten dagelijks van mooie vergezichten en alles wat de natuur hen brengt. Dat willen ze graag met nog meer mensen delen en daarom staat bij liefst 17 bedrijven de deur op 25 juni wagenwijd open.

U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Eet uw eigengemaakte patat, kom bloemen plukken of ga mee met de bosexcursie. Ook voor kinderen is er van alles te doen: ponyknuffelen en -rijden, trampoline springen en tussen de strobalen spelen. Of wat dacht je van een echte kookworkshop?

Kijk voor meer informatie op http://www.rondomhetgreppelveld.nl/beleef


Langs alle locaties loopt een 40 km lange fietsroute, die bestaat uit 3 deelroutes die ook afzonderlijk kunnen worden gefietst.

De start is in het Torenbosje (hoek Elburgerweg/Oudebosweg te Dronten), maar u kunt ook starten op één van de andere locaties.
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top