Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Naber nu vijfde in landenklassement

Dinsdag 9 augustus 2016

BIDDINGHUIZEN - De Nederlandse eventingruiters, waaronder Alice Naber uit Biddinghuizen, zijn na hun tweede onderdeel maandag bij de Olympische Spelen van Rio de Janeiro gestegen naar de vijfde plaats van het landenklassement.

Vooral Merel Blom maakte in de cross country indruk door met Rumour Has It foutloos te blijven en de optimale tijd maar net te overschrijden. Tim Lips en Alice Naber-Lozeman bleven in haar spoor, maar overschreden de tijd ruim en scoorden dus de nodige strafpunten. Theo van de Vendel kwam ten val en verdween derhalve uit de wedstrijd.

In de zware cross werd het klassement, zoals dat stond na de dressuur, aardig op zijn kop gezet. Australië leidt nu, voor Nieuw-Zeeland en Frankrijk. Duitsland, de favoriet, zakte terug van de eerste naar de vierde plaats.

In het individuele klassement leiden voorlopig de Duitser Michael Jung met La Biosthetique, de Australiër Christopher Burton met Santano II en de Fransman Astier Nicolas met Piaf de B'Neville. Merel Blom is op de dertiende plek de beste uit de selectie van bondscoach Martin Lips.

Bron: Nu.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Olympische Spelen
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top