Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kafa Kafa

Vredeswandeling start bij moskee

Zaterdag 10 september 2016
Vredeswandeling start bij moskee
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen houdt op zondag 18 september vanaf 14.30 uur de jaarlijkse vredeswandeling, dit jaar met als thema 'Ontmoeten, begrijpen, respecteren'. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 14.00 uur verzamelen bij de moskee aan de Boshof/Klaversingel.

Het thema legt de werkgroep uit in een persbericht. "Vaak komen we in gesprek met een ander, verschillen van mening en/of hebben een andere zienswijze. Kunnen we dan respect op brengen voor die ander? Dat is vaak moeilijk, maar door goed te luisteren en te begrijpen wat iemand bedoelt, wordt het gemakkelijker. Dat proberen we te bereiken met deze vredeswandeling".

Ds. Margriet van de Bunt zal in het kort iets zeggen over het thema, en Betty Schouwenaar vertelt iets over haar ervaringen met de opvang van asielzoekers in Dronten. Daarna wordt een wandeling gemaakt over het eiland en wacht een verrassing. Tijdens het lopen gaan deelnemers met elkaar in gesprek. Om ongeveer 16.30 uur wordt de middag afgesloten. Iedereen, jong en oud, kan vrij meelopen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Moskee
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Kerk
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top