AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Inwoners ontvangen De Pas van Dronten

Vrijdag 16 september 2016
Inwoners ontvangen De Pas van Dronten
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Alle huishoudens van gemeente Dronten vinden deze week een brief van de gemeente Dronten op de mat. Hierin zit 'De Pas van Dronten'. Met die pas krijgen inwoners voordelen en kortingen bij meer dan zeventig ondernemers en verenigingen in de buurt.

Wethouder Vis van Economische Zaken legt op de website van gemeente uit waarom de pas er is: "We hebben veel actieve sport- en cultuurverenigingen en winkels in de gemeente. Deze komen nog beter in beeld met de voordelen van de pas. Daarnaast is de pas een nieuw communicatiemiddel. Is er op termijn een nieuwe regeling of subsidie? De pas ontsluit die op persoonsniveau".

Website pasvandronten.nl
Winkels en verenigingen bieden wekelijks nieuwe kortingen en activiteiten aan via de site www.pasvandronten.nl. Zie je een actie die je aanspreekt? Wie de Pas van Dronten laat scannen door de aanbieder, verzilvert het voordeel meteen. Ondernemers die meedoen, zijn te herkennen aan de sticker met het logo van de pas op hun deur of raam. Een overzicht staat ook op www.pasvandronten.nl.

Eigen pas
Om zo veel mogelijk gebruik te maken van de voordelen van de pas, ligt er voor iedereen een pas klaar bij de gemeente. Vis: 'Ieder huishouden ontvangt nu één pas. Maar woon je samen of heb je een gezin? Dan kun je meerdere passen aanvragen. Mijn advies zou zijn om dat meteen te doen. Zo mis je niets".

Nieuwe regelingen
Op termijn wil de gemeente de pas ook gebruiken om regelingen en subsidies aan te bieden aan inwoners. Wethouder Vis: "Denk aan de milieupas en subsidies voor specifieke groepen. We kunnen bedragen koppelen aan de pas. Wie dan winkelt met de pas en een leuke aanbieding ziet, kan het tegoed direct gebruiken. Wat de mogelijkheden exact zijn, onderzoeken we de komende tijd".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top