Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

VOC start nieuw seizoen; plantenmarkt op 13 mei

Woensdag 12 oktober 2016
VOC start nieuw seizoen; plantenmarkt op 13 mei
Foto: VOC

BIDDINGHUIZEN - De Voorhof Onderhoud Commissie (VOC) is gestart met een nieuw seizoen, waarin onder andere een plantenmarkt, goederenmarkt en rad van avontuur op het programma staan. Het doel is dit jaar: "Iets extra's voor het kerkelijk gedeelte van het nieuwe MFG".

Aan het begin van het seizoen, is door de vrijwilligers van de VOC gestart met het bepalen van de diverse data. De Plantenmarkt is op zaterdag 13 mei (de dag voor Moederdag); de Goederenmarkt is op 9 en 10 juni 2017.

Goederenmarkt
Nu al is gestart met het inzamelen van goederen voor deze goederenmarkt. Iedere eerste zaterdag van de maand kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur spullen brengen bij de garage van BOL/Supertank. De volgende inzameling staat gepland op 5 november aanstaande. Daarna volgen nog 3 december, 7 januari, 4 februari, 4 maart, 1 april en 6 mei. Wie zelf iets niet kan vervoeren, kan contact opnemen met Gerard v.d. Sande of Jaap Tip via 0321-332043 of 0321-383840.

Zegels en bonnen
Wie op andere wijze een bijdrage wil leveren, kan meedoen met het sparen van bonnen of zegels en deze inleveren bij Ria Opstal aan de Weidehof 40. Dit kunnen bijvoorbeeld ook kassabonnen van Tietema of Westerink zijn.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
Adverteerder in de rubriek Voorhofdagen
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top